08
февраль
2019
Ыстық тамақпен қамтылған оқушылардың ас мәзірі.
«Бекітемін»
Төле би атындағы орта
мектебінің директоры
_________Қадыр Т.Қ.
«09» 01 2019 ж.
Ыстық тамақпен қамтылған оқушылардың ас мәзірі.
1-28 Ақпаназ қамтылған
Дүйсенбі
04.02.2019
1.Үй кеспе көжесі
2.Сиыр етінен
тифтели/г.қарақұмықтан/
3.Бал
4.Сүзбеше
5.Сүт
6.Нан
Сейсенбі
05.02.2019
1. Жарма салынған көже
2.Көкөністер салаты
3.Үй қуырдағы
6.Нан
7.Алма
8.Кисель
Сәрсенбі
06.02.2019
1. Рассольник (Тұздықты көже)
2.Бұқтырылған ет(сиыр еті)
/г.бұқтырылған қырыққабат/
3. Сүзбеше
5.Айран
6.Нан
Бейсенбі
07.02.2019
1.Бұршақ көже
2.Сәбізден салат
3.Көксерке балығы тифтелиі
/г.сүт соуысындағы көкөністер/
4.Көп дәруменді шырын
5.Нан
6.Банан
Жұма
08.02.2019
1.Харчо
2.Ет котлеті/г.картоп езбесі
4.Бал
5.Сүзбеше
6.Сүт
11.02.2019
1.Борщ
2.Пісірілген тауық еті
г/арпа жармасы
3.Кампот
4.Алма
5.Нан
6.Бал
12.02.2019
1.Харчо көжесі
2.Қырыққабаттан салат
3.Үй қуырдағы жаркое
4.Нан
5.Алма
6.Сүт
13.02.2019
1. Үй кеспе көжесі
2.Палау (сиыр етінен)
3.Сүзбеше
4.Айран
5.Нан
14.02.2019
1.Бұршақ көже
2.Көкеніс салаты
3.Бұқтырылған көксерке балық
г/сүт соуысындағы көкөністер
4.Шабдалы шырын
5.Банан
15.02.2019
1.Көкөніс көжесі
2.Ет биточкілері
г/күріш/
3.Бал
4.Сүзбеше
5.Нан
6.Сүт
18.02.19.
1.Вермишель салынған көже
2.Бұқтырылған сиыр еті(поджарка)
г/қарақұмық/
3.Сүт
4.Сүзбеше
5.Нан
6.Бал
19.02.19.
1.Бұршақ көжесі
2.Сәбізден салат
3.Пісірілген тауық еті.г/макарон/
4.Көп дәруменді шырын
5.Алмұрт
6.Нан
20.02.19.
1. Рассольник (Тұздықты көже)
2.Голубцы етпен және күрішпен
3.Сүзбеше
4.Айран
5.Нан
21.02.19.
1.Жарма салынған көже
2.Көкөніс салаты
3.Бұқтырылған көксерке балығы
г/картоп езбесі/
4.Кисель
5.Банан
6.Нан
22.02.19.
1.Үй кеспе көжесі
2.Турама заразылар
3.Сүт
4.Алма
5.Нан
6.Бал
25.02.19.
1.Бұршақ көжесі
2.Палау сиыр еті
3.Сүзбеше
4.Сүт
5.Нан
6.Бал
26.02.19.
1.Вирмешель салынған көже
2.Дәруменді салат
3.Ет котлеті
Г./арпа жармасы/
4.Көп дәруменді шырын
5.Алма.6.Нан
27.02.19.
1.Балғын қырыққабаттан щи
2.Бұқтырылған сиыр еті.г/күріш/
3.Сүзбеше
4.Айран.
5.Нан
28.02.19.
1.Үй кеспе көжесі
2.Қызылша салаты сырмен
3.Көксерке балық котлеті.г/сүт соуысында көкөністер
4.Кампот.5.Алмұрт. 6.Нан
01.03.2019
1.Борщ
2.Пісірілген тауық еті.г/қарақұмық/
3.Нан
4.Алма
5.Бал
6.Сүт
Мед. қызметкер: Д.Өктембай
Әлеуметтік педагог: М. Азимкулова
Төле би атындағы орта
мектебінің директоры
_________Қадыр Т.Қ.
«09» 01 2019 ж.
Ыстық тамақпен қамтылған оқушылардың ас мәзірі.
1-28 Ақпаназ қамтылған
Дүйсенбі
04.02.2019
1.Үй кеспе көжесі
2.Сиыр етінен
тифтели/г.қарақұмықтан/
3.Бал
4.Сүзбеше
5.Сүт
6.Нан
Сейсенбі
05.02.2019
1. Жарма салынған көже
2.Көкөністер салаты
3.Үй қуырдағы
6.Нан
7.Алма
8.Кисель
Сәрсенбі
06.02.2019
1. Рассольник (Тұздықты көже)
2.Бұқтырылған ет(сиыр еті)
/г.бұқтырылған қырыққабат/
3. Сүзбеше
5.Айран
6.Нан
Бейсенбі
07.02.2019
1.Бұршақ көже
2.Сәбізден салат
3.Көксерке балығы тифтелиі
/г.сүт соуысындағы көкөністер/
4.Көп дәруменді шырын
5.Нан
6.Банан
Жұма
08.02.2019
1.Харчо
2.Ет котлеті/г.картоп езбесі
4.Бал
5.Сүзбеше
6.Сүт
11.02.2019
1.Борщ
2.Пісірілген тауық еті
г/арпа жармасы
3.Кампот
4.Алма
5.Нан
6.Бал
12.02.2019
1.Харчо көжесі
2.Қырыққабаттан салат
3.Үй қуырдағы жаркое
4.Нан
5.Алма
6.Сүт
13.02.2019
1. Үй кеспе көжесі
2.Палау (сиыр етінен)
3.Сүзбеше
4.Айран
5.Нан
14.02.2019
1.Бұршақ көже
2.Көкеніс салаты
3.Бұқтырылған көксерке балық
г/сүт соуысындағы көкөністер
4.Шабдалы шырын
5.Банан
15.02.2019
1.Көкөніс көжесі
2.Ет биточкілері
г/күріш/
3.Бал
4.Сүзбеше
5.Нан
6.Сүт
18.02.19.
1.Вермишель салынған көже
2.Бұқтырылған сиыр еті(поджарка)
г/қарақұмық/
3.Сүт
4.Сүзбеше
5.Нан
6.Бал
19.02.19.
1.Бұршақ көжесі
2.Сәбізден салат
3.Пісірілген тауық еті.г/макарон/
4.Көп дәруменді шырын
5.Алмұрт
6.Нан
20.02.19.
1. Рассольник (Тұздықты көже)
2.Голубцы етпен және күрішпен
3.Сүзбеше
4.Айран
5.Нан
21.02.19.
1.Жарма салынған көже
2.Көкөніс салаты
3.Бұқтырылған көксерке балығы
г/картоп езбесі/
4.Кисель
5.Банан
6.Нан
22.02.19.
1.Үй кеспе көжесі
2.Турама заразылар
3.Сүт
4.Алма
5.Нан
6.Бал
25.02.19.
1.Бұршақ көжесі
2.Палау сиыр еті
3.Сүзбеше
4.Сүт
5.Нан
6.Бал
26.02.19.
1.Вирмешель салынған көже
2.Дәруменді салат
3.Ет котлеті
Г./арпа жармасы/
4.Көп дәруменді шырын
5.Алма.6.Нан
27.02.19.
1.Балғын қырыққабаттан щи
2.Бұқтырылған сиыр еті.г/күріш/
3.Сүзбеше
4.Айран.
5.Нан
28.02.19.
1.Үй кеспе көжесі
2.Қызылша салаты сырмен
3.Көксерке балық котлеті.г/сүт соуысында көкөністер
4.Кампот.5.Алмұрт. 6.Нан
01.03.2019
1.Борщ
2.Пісірілген тауық еті.г/қарақұмық/
3.Нан
4.Алма
5.Бал
6.Сүт
Мед. қызметкер: Д.Өктембай
Әлеуметтік педагог: М. Азимкулова