Меню - 2019ж » Төле би атындағы орта мектеп
Жамбыл облысы
Шу ауданы білім бөлімінің
"Төле би атындағы орта мектеп"
коммуналдық мемлекеттік мекемесі
Қабылдау бөлімі :
+7(72636) 43-50-93
Есепші бөлімі:
+7(72636) 23-11-37
Нашар көрушілер
нұсқасы
12
февраль
2019

Меню - 2019ж

«Бекітемін»
Төле би атындағы орта
мектебінің директоры
_________Қадыр Т.Қ.
«01» 02 2019 ж.
Ыстық тамақпен қамтылған оқушылардың ас мәзірі.
01-28 Ақпаназ қамтылған
Дүйсенбі Сейсенбі Сәрсенбі Бейсенбі Жұма
04.02.2019 05.02.2019 06.02.2019 07.02.2019 08.02.2019
1.Үй кеспе көжесі
2.Сиыр етінен
тифтели/г.қарақұмықтан/
3.Бал
4.Сүзбеше
5.Сүт
6.Нан
1. Жарма салынған көже
2.Көкөністер салаты
3.Үй қуырдағы
6.Нан
7.Алма
8.Кисель 1. Рассольник (Тұздықты көже)
2.Бұқтырылған ет(сиыр еті)
/г.бұқтырылған қырыққабат/ 3. Сүзбеше
5.Айран
6.Нан 1.Бұршақ көже
2.Сәбізден салат
3.Көксерке балығы тифтелиі
/г.сүт соуысындағы көкөністер/
4.Көп дәруменді шырын
5.Нан
6.Банан 1.Харчо
2.Ет котлеті/г.картоп езбесі
4.Бал
5.Сүзбеше
6.Сүт
7.Нан
11.02.2019 12.02.2019 13.02.2019 14.02.2019 15.02.2019
1.Вермишель салынған көже
2.Бұқтырылған сиыр еті /поджарка/
Г./қарақұмық/
3.Сүт
4.Сүзбеше
5.Нан
6.Бал 1.Бұршақ көжесі
2.Сәбізден салат
3.Пісірілген тауық еті.г./макорон/
4.Көп дәруменді шырын
5.Алмұрт
6.Нан

1.Рассольник /тұздықты көже/
2.Голубцы етпен және күрішпен
3.Сүзбеше
4.Айран
5.Нан
1.Жарма салынған көже
2.Көкөніс салаты
3.Бөктірілген көксерке балығы.г/картоп езбесі
4.Кисель
5.Банан.6.Банан
1.Үй кеспе көжесі
2.Турама заразылар
3.Сүт
4.Алма
5.Бал
6.Нан

18.02.19. 19.02.19. 20.02.19. 21.02.19. 22.02.19.
1.Бұршақ көжесі
2.Палау /сиыр еті/
3.Сүзбеше
4.Сүт
5.Бал
6.Нан
1.Вирмешель салынған көже
2.Дәруменді салат
3.Ет котлеті.г/арпа жармасы/
4.Көп дәруменді шырын
5.Алма
6.Нан 1.Балғын қырыққабаттан щи
2.Бұқтырылған сиыр еті.г/күріш/
3.Сүзбеше
4.Айран
5.Нан 1.Үй кеспе көжесі
2.Қызылша салаты сырмен.
2.Көксерке балық котлеті.г/сүт соуысындағы көкөністер/
3.Компот
4.Алмұрт
5.Нан 1.Борщ
2.Пісірілген тауық еті.г/қарақұмық/
3.Нан
4,Алма
5.Бал
6.Сүт
25.02.19. 26.02.19. 27.02.19. 28.02.19. 01.03.2019
1.Үй кеспе көжесі
2.Сиыр етінен тефтели.г/қарақұмықтан/
3.Бал
4.Сүзбеше
5.Сүт
6.Нан
1.Жарма салынған көже
2.Көкөністер салаты
3.Үй қуырдағы (Жаркое)
4.Нан
5.Алма
6,Кисель 1.Рассольник /тұздықты көже/
2.Бұқтырылған ет /сиыр еті/г.бұқтырылған қырыққабат
4.Сүзбеше.5.Айран.6.Нан 1.Бұршақ көже
2.Сәбізден салат
3.Көксерке балығы тифтелиі.г/сүт соуысында көкөністер
4.Көп дәруменді шырын
5.Нан.6.Банан 1.Харчо көжесі
2,Ет котлеті.г/картоп езбесі/
3.Нан
4.Бал
5.Сүзбеше
6.Сүт
Мед. қызметкер: Д.Өктембай
Әлеуметтік педагог: М. Азимкулова


«Бекітемін»
Төле би атындағы орта
мектебінің директоры
_________Қадыр Т.Қ.
«11» 02 2019 ж.
Ыстық тамақпен қамтылған оқушылардың ас мәзірі.
01-28 Ақпан1-сыныптар
Дүйсенбі Сейсенбі Сәрсенбі Бейсенбі Жұма
04.02.2019 05.02.2019 06.02.2019 07.02.2019 08.02.2019


11.02.2019 12.02.2019 13.02.2019 14.02.2019 15.02.2019
1.Бұқтырылған сиыр еті ( поджарка) г./қарақұмық/
2.Сүт
3.Нан
1.Бұршақ көжесі
2.Көп дәруменді шырын
3.Нан 1.Рассольник /тұздықты көже/
2.Айран
3.Нан 1.Бөктірілген көксерке балығы.г/картоп езбесі/
2.Кисель
3.Нан 1.Үй кеспе көжесі
2.Кампот
3.Нан
18.02.2019 19.02.2019 20.02.2019 21.02.2019 22.02.2019
1.Бұршақ көжесі
2.Сүт
3.Нан 1.Вермишель салынған көже
2.Көп дәруменді шырын
3.Нан 1.Бұқтырылған сиыр еті.г/күріш/
2.Айран
3.Нан 1.Көксерке балық котлеті.г/сүт соуысында көкөністер
2.Кампот
3.Нан 1.Борщ
2.Нан
3.Кисель
4.Алма
25.02.2019. 26.02.2019 27.02.2019 28.02.2019 01.02.2019
1.Үй кеспе көжесі
2.Сүт
3.Нан 1.Үй қуырдағы
2.Кампот
3.Нан 1.Рассольник тұздықты көже
2.Айран
3.Нан 1.Көксерке балығы тифтелиі.г/сүт соуысындағы көкөністер/
2.Көп дәруменді шырын
3.Нан 1.Харчо көжесі
2.Нан
3.Кисель
4.Алма


Мед. қызметкер: Д.Өктембай
Әлеуметтік педагог: М.Азимкулова













«Бекітемін»
Төле би атындағы орта
мектебінің директоры
_________Қадыр Т.Қ.
«01» 02 2019 ж.
Ата-аналардаң демеушілігімен ыстық тамақпен қамтылған оқушылардың ас мәзірі.
Құны – 200тг
01– 28 Ақпан

Дүйсенбі Сейсенбі Сәрсенбі Бейсенбі Жұма
04.02.2019 05.02.2019 06.02.2019 07.02.2019 08.02.2019
1.Пісірілген тауық еті.г/арпа жармасы/
2.Сүт
3.Нан

Харчо көжесі
2.Нан
3.Кисель 1.Палау сиыр етінен
2.Кампот
3.Нан 1.Бұқтырылған көксерке балығы.г/сүт соуысындағы көкөністер
2.Шырын
3.Нан 1.Көкөніс көжесі
2.Айран
3.Нан
11.02.2019 12.02.2019 13.02.2019 14.02.2019 15.02.2019
1.Бұқтырылған сиыр еті ( поджарка) г./қарақұмық/
2.Сүт
3.Нан
1.Бұршақ көжесі
2.Көп дәруменді шырын
3.Нан 1.Рассольник /тұздықты көже/
2.Айран
3.Нан 1.Бөктірілген көксерке балығы.г/картоп езбесі/
2.Кисель
3.Нан 1.Үй кеспе көжесі
2.Кампот
3.Нан
18.02.2019 19.02.2019 20.02.2019 21.02.2019 22.02.2019
1.Бұршақ көжесі
2.Сүт
3.Нан 1.Вермишель салынған көже
2.Көп дәруменді шырын
3.Нан 1.Бұқтырылған сиыр еті.г/күріш/
2.Айран
3.Нан 1.Көксерке балық котлеті.г/сүт соуысында көкөністер
2.Кампот
3.Нан 1.Борщ
2.Нан
3.Кисель
4.Алма
25.02.2019. 26.02.2019 27.02.2019 28.02.2019 01.02.2019
1.Үй кеспе көжесі
2.Сүт
3.Нан 1.Жарма салынған көже
2.Нан
3.Кисель 1.Рассольник тұздықты көже
2.Нан
3.Айран 1.Бұршақ көже
2.Көп дәруменді шырын
3.Нан 1.Харчо көжесі
2.Сүт
3.Нан



Мед. қызметкер: Д.Өктембай
Әлеуметтік педагог: М.Азимкулова



1 апта 1 күн
үй кеспе көжесі.
Сиыр етінен тефтели
Гарнир қарақұмық
Бал
Сүзбеше
Сүт

3 апта 1 күн
Вермишель салынған көже
Бұқтырылған сиыр еті қарақұмық
Сүт
Сүзбеше
Нан
Бал

3 апта 2күн
Бұршақ көжесі
Сәбізден салат
Пісіріген тауық еті
Мамакарон
Көп дәруменді шырын
Алмұрт нан
алма





























«Бекітемін»
Төле би атындағы орта
мектебінің директоры
_________Қадыр Т.Қ.
«05» 11 2018 ж.
Ыстық тамақпен қамтылған оқушылардың ас мәзірі.
5– 30 Қарашааз қамтылған
Дүйсенбі Сейсенбі Сәрсенбі Бейсенбі Жұма
05.11.18. 06.11.18. 07.11.18. 08.11.18. 09.11.18.
1.Үй кеспе көжесі
2.Гуляш
3.Г/арпа жармасы/
4.Бал
5.Сүт
6.Нан
7.Сүзбеше 1.Көкөністі сорпа
2.Сәбіз қосылған алма салаты
3.Глубцы етпен және күрішпен
4.Нан
5.Банан
6.Кампот 1.Вермишель салынған көже
2.Ет тефтелиі
3.Г/қарақұмық/
4. Сүзбеше
5.Айран
6. Нан 1.Харчо көжесі
2.Көкөніс салаты
3. Бөктірілген көксерке балығы
4.Г/картоп езбесі/
3.Нан
4.Алмұрт
5.Кисель 1.Рассольник (Тұздықты көже)
2.Турама зразылар
3.Бал
4.Сүзбеше
5.Сүт, Нан
12.11.18. 13.11.18. 14.11.18. 15.11.18. 16.11.18.
1.Харчо көжесі
2.Ет котлеті
3. Г/күріш/
4.Сүт
3.Нан
4.Сүзбеше
5.Бал 1.Борщ
2.Тәтті бұрыш пен шөптесіннен салат
3.Пісірілг. тауық еті г/арпа жармас/
4.Алмұрт кампоты
5.Банан
6.Нан 1.Рассольник (Тұздықты көже)
2.Бұқтырылған сиыр еті Г/бұқтырылған қырыққабат/
3. Нан
4.Сүзбеше
5.Айран 1.Бұршақ көжесі
2.Қызанақ,қияр салаты
3. Көксерке балығы тефтелиі
4.Гарнир/сүт соусында көкөністер/
5.Көп дәруменді шырын,нан, алма 1.Үй кеспе көжесі
2.Тартылған етпен күріш салынған бұрыш
3.Бал
4.Сүт
5.Нан
6.Сүзбеше
19.11.18. 20.11.18. 21.11.18. 22.11.18. 23.11.18.
1.Көкөністі сорпа
2.Ет биточкилері
3.Гарнир /күріш/
4.Сүзбеше
5.Бал
6.Сүт
7.Нан 1.Вермишель көже
2.Бұқтырылған ет
3.Гарнир /күріш/
4.Қызанақ салаты
5. кисель
6.Нан
7. Алмұрт
1.Борщ
2.Гуляш
3.Гарнир /макарон/
4.Сүзбеше
5.Айран
6.Нан
1.Бұршақ сорпасы
2.Қияр салаты
3.Бұқтырылған балық
4.Гарнир /картоп езбесі/
5. Алма
6. Жеміс шырыны
7. Нан 1.Үй кеспе көжесі
2.Палау
3.Сүзбеше
4.Бал
5.Сүт
6.Нан
26.11.18. 27.11.18. 28.11.18. 29.11.18. 30.11.18.
1.Үй кеспе көжесі
2.Пісірілген тауық еті
3.Гарнир/қарақұмық/
4.Бал
5.Сүт
6.Нан
7.Сүзбеше 1. Бұршақ көже
2. Көкөністер салаты
3. Үй қуырдағы (жаркое)
4.Нан
5. Алма
6. Кисель 1.Рассольник (Тұздықты көже)
2.Бұқтырылған ет
3.Г /бұқтырылған қырыққабат/
4.Сүзбеше
5.Айран
6. Нан 1.Бұршақ көже
2.Сәбізден салат
3. Көксерке балығы котлеті
4.Гарнир/сүт соусында көкөністер/
5.Алма компоты
6.Нан, банан 1.Балғын қырыққабаттан щи
2.Ет котлеті г/картоп езбесі/
3.Нан
4.Бал
5.Сүзбеше
6.Сүт

Мед. қызметкер: Д.Өктембай
Әлеуметтік педагог: И.Иембергенова

«Бекітемін»
Төле би атындағы орта
мектебінің директоры
_________Қадыр Т.Қ.
«05» 11 2018 ж.
Ыстық тамақпен қамтылған оқушылардың ас мәзірі.
5– 30 Қараша1 сыныптар
Дүйсенбі Сейсенбі Сәрсенбі Бейсенбі Жұма
05.11.18. 06.11.18. 07.11.18. 08.11.18. 09.11.18.
1.Үй кеспе көжесі
2.Сүт
3.Нан
4.Сүзбеше 1.Глубцы етпен және күрішпен
2.Нан
3.Кампот 1.Ет тефтелиі
2.Г/қарақұмық/
3.Айран
4. Нан 1. Бөктірілген көксерке балығы
2.Г/картоп езбесі/
3.Нан
4.Алмұрт
5.Кисель 1.Рассольник (Тұздықты көже)
2.Сүт
3.Нан
12.11.18. 13.11.18. 14.11.18. 15.11.18. 16.11.18.
1. Ет котлеті
2. Г/күріш/
3. Сүт
4.Нан
5.Сүзбеше
1.Борщ
2.Алмұрт кампоты
3.Нан 1.Бұқтырылған сиыр еті
2. Г/бұқтырылған қырыққабат/
3. Нан
4.Айран 1. Көксерке балығы тефтелиі
2.Гарнир/сүт соусында көкөністер/
3.Көп дәруменді шырын
4.Нан
5.Алма
1.Үй кеспе көжесі
2. Бал
3.Сүт
4.Нан

19.11.18. 20.11.18. 21.11.18. 22.11.18. 23.11.18.
1. Ет биточкилері
2.Гарнир /күріш/
3.Сүзбеше
4.Сүт
5.Нан 1.Вермишель сорпа
2. кисель
3.Нан
4. Алмұрт
1.Гуляш
2.Гарнир /макарон/
3.Айран
4.Нан
1. Бұқтырылған көксерке балығы
2.Гарнир /картоп езбесі/
3. Алма
4.Шабдалы шырыны
5.Нан
1.Палау (сиыр еті)
2.Бал
3.Сүт
4.Нан
26.11.18. 27.11.18. 28.11.18. 29.11.18. 30.11.18.
1.Пісірілген тауық еті
2.Гарнир/қарақұмық/ 3.Сүт
4.Нан
5.Сүзбеше 1. Бұршақ көже
2.Нан
3. Алма
4. Кисель 1. Бұқтырылған ет
2. Г /бұқтырылған қырыққабат/
3. Айран
4. Нан 1. Көксерке балық котлеті
2. Гарнир/сүт соусында көкөністер/
3. Алма кампоты
4.Нан
1.Балғын қырыққабаттан щи
2.Нан
3.Бал
4.Сүт

Мед. қызметкер: Д.Өктембай

Әлеуметтік педагог: И.Иембергенова





«Бекітемін»
Төле би атындағы орта
мектебінің директоры
_________Қадыр Т.Қ.
«05» 11 2018 ж.
Ата-аналардың демеушілігімен ыстық тамақпен қамтылған оқушылардың ас мәзірі.

Құны – 200тг
5– 30 Қараша
Дүйсенбі Сейсенбі Сәрсенбі Бейсенбі Жұма
05.11.18. 06.11.18. 07.11.18. 08.11.18. 09.11.18.
1.Үй кеспе көжесі
2.Сүт
3.Нан
1.Глубцы етпен және күрішпен
2.Нан
3.Кампот 1.Ет тефтелиі
2.Г/қарақұмық/
3.Айран
4. Нан 1. Бөктірілген көксерке балығы
2.Г/картоп езбесі/
3.Нан
4. Кисель 1.Рассольник (Тұздықты көже)
2.Сүт
3.Нан
12.11.18. 13.11.18. 14.11.18. 15.11.18. 16.11.18.
1. Ет котлеті
2. Г/күріш/
3. Сүт
4.Нан

1.Борщ
2.Алмұрт кампоты
3.Нан 1.Бұқтырылған сиыр еті
2. Г/бұқтырылған қырыққабат/
3. Нан
4.Айран 1. Көксерке балығы тефтелиі
2.Гарнир/сүт соусында көкөністер/
3.Көп дәруменді шырын
4.Нан 1.Үй кеспе көжесі
2. Бал
3.Сүт
4.Нан

19.11.18. 20.11.18. 21.11.18. 22.11.18. 23.11.18.
1. Ет биточкилері
2.Гарнир /күріш/
3. Сүт
4. Нан 1.Вермишель сорпа
2. кисель
3.Нан
4. Алмұрт
1.Гуляш
2.Гарнир /макарон/
3.Айран
4.Нан
1. Бұқтырылған көксерке балығы
2.Гарнир /картоп езбесі/
3. Шабдалы шырыны
4.Нан 1.Палау (сиыр еті)
2.Бал
3.Сүт
4.Нан
26.11.18. 27.11.18. 28.11.18. 29.11.18. 30.11.18.
1.Пісірілген тауық еті
2.Гарнир/қарақұмық/ 3.Сүт
4.Нан
1. Бұршақ көже
2.Нан
3.Кисель 1. Бұқтырылған ет
2. Г /бұқтырылған қырыққабат/
3. Айран
4. Нан 1. Көксерке балық котлеті
2. Гарнир/сүт соусында көкөністер/
3. Алма кампоты
4.Нан 1.Балғын қырыққабаттан щи
2.Нан
3.Бал
4.Сүт

Мед. қызметкер: Д.Өктембай
Әлеуметтік педагог: И.Иембергенова






«Бекітемін»
Төле би атындағы орта
мектебінің директоры
_________Қадыр Т.Қ.
«01» 10 2018 ж.
Ыстық тамақпен қамтылған оқушылардың ас мәзірі.
1– 26 Қазаназ қамтылған, 1-сыныптар
Дүйсенбі Сейсенбі Сәрсенбі Бейсенбі Жұма
01.10.18. 02.10.18. 03.10.18. 04.10.18. 05.10.18.



08.10.18. 09.10.18. 10.10.18. 11.10.18. 12.10.18.

15.10.18. 16.10.18. 17.10.18. 18.10.18. 19.10.18.

22.10.18. 23.10.18. 24.10.18. 25.10.18. 26.10.18.

Мед. қызметкер: Д.Өткембай
Әлеуметтік педагог: И.Иембергенова

«Бекітемін»
Төле би атындағы орта
мектебінің директоры
_________Қадыр Т.Қ.
«01» 09 2018 ж.
Ыстық тамақпен қамтылған оқушылардың ас мәзірі.
3– 28Қыркүйеказ қамтылған, 1-сыныптар
Дүйсенбі Сейсенбі Сәрсенбі Бейсенбі Жұма
03.09.18. 04.09.18. 05.09.18. 06.09.18. 07.09.18.
1.Үй кеспе көжесі
2.Сиыр етінен тефтели
3.Гарнир/қарақұмық/
4.Бал
5.Сүт
6.Нан
7.Сүзбеше 1. Жарма салынған көже
2. Көкөністер салаты
3. Үй қуырдағы (жаркое)
4.Нан
5. Алма
6. Кисель 1.Рассольник (Тұздықты көже)
2.Бұқтырылған ет
3.Г /бұқтырылған қырыққабат/
4.Сүзбеше
5.Айран
6. Нан 1.Бұршақ көже
2.Сәбізден салат
3. Көксерке балығы тефтелиі
4.Гарнир/сүт соусында көкөністер/
5.Көп дәруменді шырын
6.Нан, банан 1.Харчо көжесі
2.Ет котлеті г/картоп езбесі/
3.Нан
4.Бал
5.Сүзбеше
6.Сүт
10.09.18. 11.09.18. 12.09.18. 13.09.18. 14.09.18.
1.Үй кеспе көжесі
2.Гуляш
3.Г/арпа жармасы/
4.Бал
5.Сүт
6.Нан
7.Сүзбеше 1.Көкөністі сорпа
2.Сәбіз қосылған алма салаты
3.Глубцы етпен және күрішпен
4.Нан
5.Банан
6.Кампот 1.Вермишель салынған көже
2.Ет тефтелиі
3.Г/қарақұмық/
4. Сүзбеше
5.Айран
6. Нан 1.Харчо көжесі
2.Көкөніс салаты
3. Бөктірілген көксерке балығы
4.Г/картоп езбесі/
3.Нан
4.Алмұрт
5.Кисель 1.Рассольник (Тұздықты көже)
2.Турама зразылар
3.Бал
4.Сүзбеше
5.Сүт, Нан
17.09.18. 18.09.18. 19.09.18. 20.09.18. 21.09.18.
1.Харчо көжесі
2.Ет котлеті
3. Г/күріш/
4.Сүт
3.Нан
4.Сүзбеше
5.Бал 1.Борщ
2.Тәтті бұрыш пен шөптесіннен салат
3.Пісірілг. тауық еті г/арпа жармас/
4.Алмұрт кампоты
5.Банан
6.Нан 1.Рассольник (Тұздықты көже)
2.Бұқтырылған сиыр еті Г/бұқтырылған қырыққабат/
3. Нан
4.Сүзбеше
5.Айран 1.Бұршақ көжесі
2.Қызанақ,қияр салаты
3. Көксерке балығы тефтелиі
4.Гарнир/сүт соусында көкөністер/
5.Көп дәруменді шырын,нан, алма 1.Үй кеспе көжесі
2.Тартылған етпен күріш салынған бұрыш
3.Бал
4.Сүт
5.Нан
6.Сүзбеше
24.09.18. 25.09.18. 26.09.18. 27.09.18. 28.09.18.
1.Көкөністі сорпа
2.Ет шарлары
3.Гарнир /күріш/
4.Сүзбеше
5.Бал
6.Сүт
7.Нан 1.Вермишель сорпа
2.Бұқтырылған ет
3.Гарнир /күріш/
4.Қызанақ салаты
5.Итмұрыннан кисель
6.Нан
7. Алмұрт
1.Борщ
2.Гуляш
3.Гарнир /макарон/
4.Сүзбеше
5.Айран
6.Нан
1.Бұршақ сорпасы
2.Қияр салаты
3.Бұқтырылған балық
4.Гарнир /картоп езбесі/
5.Сүзбеше
6.Алма
7.Жеміс шырыны
8.Нан 1.Үй кеспе көжесі
2.Палау
3.Сүзбеше
4.Бал
5.Сүт
6.Нан
Мед. қызметкер: Д.Өткембай
Әлеуметтік педагог: И.Иембергенова

«Бекітемін»
Төле би атындағы орта
мектебінің директоры
_________Қадыр Т.Қ.
«01» 09 2018 ж.
Ыстық тамақпен қамтылған оқушылардың ас мәзірі.
3– 28 Қыркүйек1-сыныптар
Дүйсенбі Сейсенбі Сәрсенбі Бейсенбі Жұма
03.09.18. 04.09.18. 05.09.18. 06.09.18. 07.09.18.
1.Үй кеспе көжесі
2.Сиыр етінен тефтели
3.Гарнир/қарақұмық/
4.Бал
5.Сүт
6.Нан
7.Сүзбеше 1. Жарма салынған көже
2. Көкөністер салаты
3. Үй қуырдағы (жаркое)
4.Нан
5. Алма
6. Кисель 1.Рассольник (Тұздықты көже)
2.Бұқтырылған ет
3.Г /бұқтырылған қырыққабат/
4.Сүзбеше
5.Айран
6. Нан 1.Бұршақ көже
2.Сәбізден салат
3. Көксерке балығы тефтелиі
4.Гарнир/сүт соусында көкөністер/
5.Көп дәруменді шырын
6.Нан, банан 1.Харчо көжесі
2.Ет котлеті г/картоп езбесі/
3.Нан
4.Бал
5.Сүзбеше
6.Сүт
10.09.18. 11.09.18. 12.09.18. 13.09.18. 14.09.18.
1.Үй кеспе көжесі
2.Гуляш
3.Г/арпа жармасы/
4.Бал
5.Сүт
6.Нан
7.Сүзбеше 1.Көкөністі сорпа
2.Сәбіз қосылған алма салаты
3.Глубцы етпен және күрішпен
4.Нан
5.Банан
6.Кампот 1.Вермишель салынған көже
2.Ет тефтелиі
3.Г/қарақұмық/
4. Сүзбеше
5.Айран
6. Нан 1.Харчо көжесі
2.Көкөніс салаты
3. Бөктірілген көксерке балығы
4.Г/картоп езбесі/
3.Нан
4.Алмұрт
5.Кисель 1.Рассольник (Тұздықты көже)
2.Турама зразылар
3.Бал
4.Сүзбеше
5.Сүт, Нан
17.09.18. 18.09.18. 19.09.18. 20.09.18. 21.09.18.
1.Харчо көжесі
2.Ет котлеті
3. Г/күріш/
4.Сүт
3.Нан
4.Сүзбеше
5.Бал 1.Борщ
2.Тәтті бұрыш пен шөптесіннен салат
3.Пісірілг. тауық еті г/арпа жармас/
4.Алмұрт кампоты
5.Банан
6.Нан 1.Рассольник (Тұздықты көже)
2.Бұқтырылған сиыр еті Г/бұқтырылған қырыққабат/
3. Нан
4.Сүзбеше
5.Айран 1.Бұршақ көжесі
2.Қызанақ,қияр салаты
3. Көксерке балығы тефтелиі
4.Гарнир/сүт соусында көкөністер/
5.Көп дәруменді шырын,нан, алма 1.Үй кеспе көжесі
2.Тартылған етпен күріш салынған бұрыш
3.Бал
4.Сүт
5.Нан
6.Сүзбеше
24.09.18. 25.09.18. 26.09.18. 27.09.18. 28.09.18.
1.Көкөністі сорпа
2.Ет шарлары
3.Гарнир /күріш/
4.Сүзбеше
5.Бал
6.Сүт
7.Нан 1.Вермишель сорпа
2.Бұқтырылған ет
3.Гарнир /күріш/
4.Қызанақ салаты
5.Итмұрыннан кисель
6.Нан
7. Алмұрт
1.Борщ
2.Гуляш
3.Гарнир /макарон/
4.Сүзбеше
5.Айран
6.Нан
1.Бұршақ сорпасы
2.Қияр салаты
3.Бұқтырылған балық
4.Гарнир /картоп езбесі/
5.Сүзбеше
6.Алма
7.Жеміс шырыны
8.Нан 1.Үй кеспе көжесі
2.Палау
3.Сүзбеше
4.Бал
5.Сүт
6.Нан
Мед. қызметкер: Д.Өткембай
Әлеуметтік педагог: И.Иембергенова







«Бекітемін»
Төле би атындағы орта
мектебінің директоры
_________Қадыр Т.Қ.
«03» 04 2017 ж.

Ыстық тамақпен қамтылған оқушылардың ас мәзірі.
3– 28 сәуіраз қамтылған.
Дүйсенбі Сейсенбі Сәрсенбі Бейсенбі Жұма
03.04.17. 04.04.17. 05.04.17. 06.04.17. 07.04.17.
1. Геркулес жармасынан сүт қосылған ботқа
2. Нанға сары май, ірімшік
3. Нан
4. Жеміс шырыны 5. Печенье 6. Бал 1.Винегрет салаты
2. Рагу г/макарон өнімдері/
3.нан
4. Био С
5. Алма 1.Бұқтырылған тауық еті г/ картоп езбесі /
2.кисель
3.Нан
4.Бал 1. Сәбіз салаты
2. Сорпада піскен балық, г /күріш/
3. Жеміс шырыны
4.Нан
5. Алма
1. Сүтті вермишель сорпасы
2.Нан
3.Кисель
4.Нанға сары май, ірімшік
5.печенье
10.04.17. 11.04.17. 12.04.17. 13.04.17. 14.04.17.
1.Қырыққабат салаты
2 Котлет г/ картоп езбесі/
3.Нан
4.Био С
5. Алма 1.Ұнтақ ботқасы
2. Нанға сары май, ірімшік
3. Нан
4. Жеміс шырыны 5. Бал
6.печенье 1.Сәбіз салаты
2.Макарон сорпа
3. Био С
4.Нан
5.печенье 1. Винегрет салаты
2.Сорпада піскен балық,г/қарақұм/
3. Жеміс шырыны
4.Нан
5. Алма 6. Бал 1. Сүтті күріш сорпасы
2.Нан
3.Кисель
4.Нанға сары май, ірімшік

17.04.17. 18.04.17. 19.04.17. 20.04.17. 21.04.17.
1. Геркулес жармасынан сүт қосылған ботқа
2. Нанға сары май, ірімшік
3. Нан
4. Жеміс шырыны 5. Печенье 6. Бал 1.Винегрет салаты
2. Рагу г/макарон өнімдері/
3.нан
4. Био С
5. Алма 1.Бұқтырылған тауық еті г/ картоп езбесі /
2.кисель
3.Нан
4.Бал 1. Сәбіз салаты
2. Сорпада піскен балық, г /күріш/
3. Жеміс шырыны
4.Нан
5. Алма
1. Сүтті вермишель сорпасы
2.Нан
3.Кисель
4.Нанға сары май, ірімшік
5.печенье

24.04.17. 25.04.17. 26.04.17. 27.04.17. 28.04.17.
1.Қырыққабат салаты
2 Котлет г/ картоп езбесі/
3.Нан
4.Био С
5. Алма 1.Ұнтақ ботқасы
2. Нанға сары май, ірімшік
3. Нан
4. Жеміс шырыны 5. Бал
6.печенье 1.Сәбіз салаты
2.Макарон сорпа
3. Био С
4.Нан
5.печенье 1. Винегрет салаты
2.Сорпада піскен балық,г/қарақұм/
3. Жеміс шырыны
4.Нан
5. Алма 6. Бал 1. Сүтті күріш сорпасы
2.Нан
3.Кисель
4.Нанға сары май, ірімшік




Мед. қызметкер: Д.Өткембай
Әлеуметтік педагог: И.Иембергенова



«Бекітемін»
Төле би атындағы орта
мектебінің директоры
_________Қадыр Т.Қ.
«01» 03 2017 ж.

Ыстық тамақпен қамтылған оқушылардың ас мәзірі.
1– 20 наурызаз қамтылған.
Дүйсенбі Сейсенбі Сәрсенбі Бейсенбі Жұма
01.03.17. 02.03.17. 03.03.17.
1.Бұқтырылған тауық еті г/ картоп езбесі /
2.кисель
3.Нан
4.Бал 1. Сәбіз салаты
2. Сорпада піскен балық, г /күріш/
3. Жеміс шырыны
4.Нан
5. Алма
1. Сүтті вермишель сорпасы
2.Нан
3.Кисель
4.Нанға сары май, ірімшік
5.печенье
06.03.17. 07.03.17. 08.03.17. 09.03.17. 10.03.17.
1.Қырыққабат салаты
2 Котлет г/ картоп езбесі/
3.Нан
4.Био С
5. Алма 1.Ұнтақ ботқасы
2. Нанға сары май, ірімшік
3. Нан
4. Жеміс шырыны 5. Бал
6.печенье 1. Винегрет салаты
2.Сорпада піскен балық,г/қарақұм/
3. Жеміс шырыны
4.Нан
5. Алма 6. Бал 1. Сүтті күріш сорпасы
2.Нан
3.Кисель
4.Нанға сары май, ірімшік

13.03.17. 14.04.17. 15.03.17. 16.03.17. 17.03.17.
1. Геркулес жармасынан сүт қосылған ботқа
2. Нанға сары май, ірімшік
3. Нан
4. Жеміс шырыны 5. Печенье 6. Бал 1.Винегрет салаты
2. Рагу г/макарон өнімдері/
3.нан
4. Био С
5. Алма 1.Бұқтырылған тауық еті г/ картоп езбесі /
2.кисель
3.Нан
4.Бал 1. Сәбіз салаты
2. Сорпада піскен балық, г /күріш/
3. Жеміс шырыны
4.Нан
5. Алма
1. Сүтті вермишель сорпасы
2.Нан
3.Кисель
4.Нанға сары май, ірімшік
5.печенье

20.03.17.
1.Қырыққабат салаты
2 Котлет г/ картоп езбесі/
3.Нан
4.Био С
5. Алма



Мед. қызметкер: Д.Өткембай
Әлеуметтік педагог: И.Иембергенова




«Бекітемін»
Төле би атындағы орта
мектебінің директоры
_________Қадыр Т.Қ.
«01» 02 2017 ж.

Ыстық тамақпен қамтылған оқушылардың ас мәзірі.
1– 28 ақпаназ қамтылған.
Дүйсенбі Сейсенбі Сәрсенбі Бейсенбі Жұма
01.02.17. 02.02.17. 03.02.17.
1.Бұқтырылған тауық еті г/ картоп езбесі /
2.кисель
3.Нан
4.Бал 1. Сәбіз салаты
2. Сорпада піскен балық, г /күріш/
3. Жеміс шырыны
4.Нан
5. Алма
1. Сүтті вермишель сорпасы
2.Нан
3.Кисель
4.Нанға сары май, ірімшік
5.печенье
06.02.17. 07.02.17. 08.02.17. 09.02.17. 10.02.17.
1.Қырыққабат салаты
2 Котлет г/ картоп езбесі/
3.Нан
4.Био С
5. Алма 1.Ұнтақ ботқасы
2. Нанға сары май, ірімшік
3. Нан
4. Жеміс шырыны 5. Бал
6.печенье 1.Сәбіз салаты
2.Макарон сорпа
3. Био С
4.Нан
5.печенье 1. Винегрет салаты
2.Сорпада піскен балық,г/қарақұм/
3. Жеміс шырыны
4.Нан
5. Алма 6. Бал 1. Сүтті күріш сорпасы
2.Нан
3.Кисель
4.Нанға сары май, ірімшік

13.02.17. 14.02.17. 15.02.17. 16.02.17. 17.02.17.
1. Геркулес жармасынан сүт қосылған ботқа
2. Нанға сары май, ірімшік
3. Нан
4. Жеміс шырыны 5. Печенье 6. Бал 1.Винегрет салаты
2. Рагу г/макарон өнімдері/
3.нан
4. Био С
5. Алма 1.Бұқтырылған тауық еті г/ картоп езбесі /
2.кисель
3.Нан
4.Бал 1. Сәбіз салаты
2. Сорпада піскен балық, г /күріш/
3. Жеміс шырыны
4.Нан
5. Алма
1. Сүтті вермишель сорпасы
2.Нан
3.Кисель
4.Нанға сары май, ірімшік
5.печенье

20.02.17. 21.02.17. 22.02.17. 23.02.17. 24.02.17.
1.Қырыққабат салаты
2 Котлет г/ картоп езбесі/
3.Нан
4.Био С
5. Алма 1.Ұнтақ ботқасы
2. Нанға сары май, ірімшік
3. Нан
4. Жеміс шырыны 5. Бал
6.печенье 1.Сәбіз салаты
2.Макарон сорпа
3. Био С
4.Нан
5.печенье 1. Винегрет салаты
2.Сорпада піскен балық,г/қарақұм/
3. Жеміс шырыны
4.Нан
5. Алма 6. Бал 1. Сүтті күріш сорпасы
2.Нан
3.Кисель
4.Нанға сары май, ірімшік

27.02.17. 28.02.17.
1. Геркулес жармасынан сүт қосылған ботқа
2. Нанға сары май, ірімшік
3. Нан
4. Жеміс шырыны 5. Печенье 6. Бал 1.Винегрет салаты
2. Рагу г/макарон өнімдері/
3.нан
4. Био С
5. Алма
Мед. қызметкер: Д.Өткембай
Әлеуметтік педагог: И.Иембергенова

«Бекітемін»
Төле би атындағы орта
мектебінің директоры
_________Қадыр Т.Қ.
«09» 01 2017 ж.

Ыстық тамақпен қамтылған оқушылардың ас мәзірі.
9– 31қаңтараз қамтылған.

Дүйсенбі Сейсенбі Сәрсенбі Бейсенбі Жұма
09.01.17. 10.01.17. 11.01.17. 12.01.17. 13.01.17.
1.Қырыққабат салаты
2 Котлет г/ картоп езбесі/
3.Нан
4.Био С
5. Алма 1.Ұнтақ ботқасы
2. Нанға сары май, ірімшік
3. Нан
4. Жеміс шырыны 5. Бал
1.Сәбіз салаты
2.Макарон сорпа
3. Био С
4.Нан
5.печенье 1. Винегрет салаты
2.Сорпада піскен балық,г/қарақұм/
3. Жеміс шырыны
4.Нан
5. Алма 6. Бал 1. Сүтті күріш сорпасы
2.Нан
3.Кисель
4.Нанға сары май, ірімшік

16.01.17. 17.01.17. 18.01.17. 19.01.17. 20.01.17.
1. Геркулес жармасынан сүт қосылған ботқа
2. Нанға сары май, ірімшік
3. Нан
4. Жеміс шырыны 5. Печенье 6. Бал 1.Винегрет салаты
2. Рагу г/макарон өнімдері/
3.нан
4. Био С
5. Алма 1.Бұқтырылған тауық еті г/ картоп езбесі /
2.кисель
3.Нан
4.Бал 1. Сәбіз салаты
2. Сорпада піскен балық, г /күріш/
3. Жеміс шырыны
4.Нан
5. Алма
1. Сүтті вермишель сорпасы
2.Нан
3.Кисель
4.Нанға сары май, ірімшік
5.печенье

23.01.17. 24.01.17. 25.01.17. 26.01.17. 27.01.17.
1.Қырыққабат салаты
2 Котлет г/ картоп езбесі/
3.Нан
4.Био С
5. Алма 1.Ұнтақ ботқасы
2. Нанға сары май, ірімшік
3. Нан
4. Жеміс шырыны 5. Бал
1.Сәбіз салаты
2.Макарон сорпа
3. Био С
4.Нан
5.печенье 1. Винегрет салаты
2.Сорпада піскен балық,г/қарақұм/
3. Жеміс шырыны
4.Нан
5. Алма 6. Бал 1. Сүтті күріш сорпасы
2.Нан
3.Кисель
4.Нанға сары май, ірімшік

30.01.17. 31.01.17.
1. Геркулес жармасынан сүт қосылған ботқа
2. Нанға сары май, ірімшік
3. Нан
4. Жеміс шырыны 5. Печенье 6. Бал 1.Винегрет салаты
2. Рагу г/макарон өнімдері/
3.нан
4. Био С
5. Алма


Мед. қызметкер: Д.Өткембай

Әлеуметтік педагог: И.Иембергенова


«Бекітемін»
Төле би атындағы орта
мектебінің директоры
_________Қадыр Т.Қ.
«05» 11 2016 ж.

Ыстық тамақпен қамтылған оқушылардың ас мәзірі.
7– 30 қарашааз қамтылған.

Дүйсенбі Сейсенбі Сәрсенбі Бейсенбі Жұма
07.11.16. 08.11.16. 09.11.16. 10.11.16. 11.11.16.
1.Қырыққабат салаты
2 Котлет г/ картоп езбесі/
3.Нан
4.Био С
5. Алма
1.Ұнтақ ботқасы
2. Нанға сары май, ірімшік
3. Нан
4. Жеміс шырыны 5. печенье
6. Бал 1.Сәбіз салаты
2.Макарон сорпа
3. Био С
4.Нан
5.печенье 1. Қияр мен қызанақ салаты
2. Сорпада піскен балық, г /күріш/
3. Жеміс шырыны
4.Нан
5. Алма
6. Бал 1. Сүтті күріш сорпасы
2.Нан
3.Кисель
4.Нанға сары май, ірімшік

14.11.16. 15.11.16. 16.11.16. 17.11.16. 18.11.16.
1. Геркулес жармасынан сүт қосылған ботқа
2. Нанға сары май, ірімшік
3. Нан
4. Жеміс шырыны 5. Печенье 6. Бал 1.Винегрет салаты
2. Рагу г/макарон өнімдері/
3.нан
4. Био С
5. Алма 1.Бұқтырылған тауық еті г/ картоп езбесі /
2.кисель
3.Нан
4.Бал 1. Қияр мен қызанақ салаты
2. Сорпада піскен балық, г /күріш/
3. Жеміс шырыны
4.Нан
5. Алма
1. Сүтті вермишель сорпасы
2.Нан
3.Кисель
4.Нанға сары май, ірімшік
5.печенье

21.11.16. 22.11.16. 23.11.16. 24.11.16. 25.11.16.
1.Қырыққабат салаты
2 Котлет г/ картоп езбесі/
3.Нан
4.Био С
5. Алма
1.Ұнтақ ботқасы
2. Нанға сары май, ірімшік
3. Нан
4. Жеміс шырыны 5. печенье
6. Бал 1.Сәбіз салаты
2.Макарон сорпа
3. Био С
4.Нан
5.печенье 1. Қияр мен қызанақ салаты
2. Сорпада піскен балық, г /күріш/
3. Жеміс шырыны
4.Нан
5. Алма
6. Бал 1. Сүтті күріш сорпасы
2.Нан
3.Кисель
4.Нанға сары май, ірімшік

28.11.16. 29.11.16. 30.11.16.
1. Геркулес жармасынан сүт қосылған ботқа
2. Нанға сары май, ірімшік
3. Нан
4. Жеміс шырыны 5. Печенье 6. Бал 1.Винегрет салаты
2. Рагу г/макарон өнімдері/
3.нан
4. Био С
5. Алма 1.Бұқтырылған тауық еті г/ картоп езбесі /
2.кисель
3.Нан
4.Бал


Мед. қызметкер: Д.Өткембай
Әлеуметтік педагог: И.Иембергенова




«Бекітемін»
Төле би атындағы орта
мектебінің директоры
_________Қадыр Т.Қ.
«01» 10 2016 ж.

Ыстық тамақпен қамтылған оқушылардың ас мәзірі.
03.10.16.-28.10.16. Қазан аз қамтылған.
Дүйсенбі Сейсенбі Сәрсенбі Бейсенбі Жұма
03.10.16. 04.10.16. 05.10.16. 06.10.16. 07.10.16.
1. Геркулес жармасынан сүт қосылған ботқа
2. Нанға сары май, ірімшік
3. Нан
4. Жеміс шырыны 5. Печенье
6. Бал 1.Винегрет салаты
2. Рагу г/макарон өнімдері/
3.нан
4. Био С
5. Алма 1.Бұқтырылған тауық еті г/ картоп езбесі /
2.кисель
3.Нан
4.Бал 1. Қияр мен қызанақ салаты
2. Сорпада піскен балық, г /күріш/
3. Жеміс шырыны
4.Нан
5. Алма
1. Сүтті вермишель сорпасы
2.Нан
3.Кисель
4.Нанға сары май, ірімшік
5.печенье

10.10.16. 11.10.16. 12.10.16. 13.10.16. 14.10.16.
1.Қырыққабат салаты
2 Котлет г/ картоп езбесі/
3.Нан
4.Био С
5. Алма
1.Ұнтақ ботқасы
2. Нанға сары май, ірімшік
3. Нан
4. Жеміс шырыны 5. печенье
6. Бал 1.Сәбіз салаты
2.Макарон сорпа
3. Био С
4.Нан
5.печенье 1. Қияр мен қызанақ салаты
2. Сорпада піскен балық, г /күріш/
3. Жеміс шырыны
4.Нан
5. Алма
6. Бал 1. Сүтті күріш сорпасы
2.Нан
3.Кисель
4.Нанға сары май, ірімшік

17.10.16. 18.10.16. 19.10.16. 20.10.16. 21.10.16.
1. Геркулес жармасынан сүт қосылған ботқа
2. Нанға сары май, ірімшік
3. Нан
4. Жеміс шырыны 5. Печенье 6. Бал 1.Винегрет салаты
2. Рагу г/макарон өнімдері/
3.нан
4. Био С
5. Алма 1.Бұқтырылған тауық еті г/ картоп езбесі /
2.кисель
3.Нан
4.Бал 1. Қияр мен қызанақ салаты
2. Сорпада піскен балық, г /күріш/
3. Жеміс шырыны
4.Нан
5. Алма
1. Сүтті вермишель сорпасы
2.Нан
3.Кисель
4.Нанға сары май, ірімшік
5.печенье

24.10.16. 25.10.16. 26.10.16. 27.10.16. 28.10.16.
1.Қырыққабат салаты
2 Котлет г/ картоп езбесі/
3.Нан
4.Био С
5. Алма
1.Ұнтақ ботқасы
2. Нанға сары май, ірімшік
3. Нан
4. Жеміс шырыны 5. печенье
6. Бал 1.Сәбіз салаты
2.Макарон сорпа
3. Био С
4.Нан
5.печенье 1. Қияр мен қызанақ салаты
2. Сорпада піскен балық, г /күріш/
3. Жеміс шырыны
4.Нан
5. Алма
6. Бал 1. Сүтті күріш сорпасы
2.Нан
3.Кисель
4.Нанға сары май, ірімшік



Мед. қызметкер: Д.Өткембай
Әлеуметтік педагог: И.Иембергенова






«Бекітемін»
Төле би атындағы орта
мектебінің директоры
_________Қадыр Т.Қ.
«01» 09 2016 ж.
Ыстық тамақпен қамтылған оқушылардың ас мәзірі.
01.09.16.-30.09.16. Қыркүйек аз қамтылған.
Дүйсенбі Сейсенбі Сәрсенбі Бейсенбі Жұма
02.09.16
1. Сүтті күріш сорпасы
2.Нан
3.Кисель
4.Нанға сары май, ірімшік
05.09.16 06.09.16 07.09.16 08.09.16 09.09.16
1. Геркулес жармасынан сүт қосылған ботқа
2. Нанға сары май, ірімшік
3. Нан
4. Жеміс шырыны 5. Печенье
6. Бал 1.Винегрет салаты
2. Рагу г/макарон өнімдері/
3.нан
4. Био С
5. Алма 1.Бұқтырылған тауық еті г/ картоп езбесі /
2.кисель
3.Нан
4.Бал 1. Қияр мен қызанақ салаты
2. Сорпада піскен балық, г /күріш/
3. Жеміс шырыны
4.Нан
5. Алма
1. Сүтті вермишель сорпасы
2.Нан
3.Кисель
4.Нанға сары май, ірімшік
5.печенье

12.09.16 13.09.16 14.09.16 15.09.16 16.09.16
1.Қырыққабат салаты
2 Котлет г/ картоп езбесі/
3.Нан
4.Био С
5. Алма
1.Ұнтақ ботқасы
2. Нанға сары май, ірімшік
3. Нан
4. Жеміс шырыны 5. печенье
6. Бал 1.Сәбіз салаты
2.Макарон сорпа
3. Био С
4.Нан
5.печенье 1. Қияр мен қызанақ салаты
2. Сорпада піскен балық, г /күріш/
3. Жеміс шырыны
4.Нан
5. Алма
6. Бал 1. Сүтті күріш сорпасы
2.Нан
3.Кисель
4.Нанға сары май, ірімшік

19.09.16 20.09.16 21.09.16 22.09.16 23.09.16
1. Геркулес жармасынан сүт қосылған ботқа
2. Нанға сары май, ірімшік
3. Нан
4. Жеміс шырыны 5. Печенье 6. Бал 1.Винегрет салаты
2. Рагу г/макарон өнімдері/
3.нан
4. Био С
5. Алма 1.Бұқтырылған тауық еті г/ картоп езбесі /
2.кисель
3.Нан
4.Бал 1. Қияр мен қызанақ салаты
2. Сорпада піскен балық, г /күріш/
3. Жеміс шырыны
4.Нан
5. Алма
1. Сүтті вермишель сорпасы
2.Нан
3.Кисель
4.Нанға сары май, ірімшік
5.печенье

26.09.16 27.09.16 28.09.16 29.09.16 30.09.16
1.Қырыққабат салаты
2 Котлет г/ картоп езбесі/
3.Нан
4.Био С
5. Алма
1.Ұнтақ ботқасы
2. Нанға сары май, ірімшік
3. Нан
4. Жеміс шырыны 5. печенье
6. Бал 1.Сәбіз салаты
2.Макарон сорпа
3. Био С
4.Нан
5.печенье 1. Қияр мен қызанақ салаты
2. Сорпада піскен балық, г /күріш/
3. Жеміс шырыны
4.Нан
5. Алма
6. Бал 1. Сүтті күріш сорпасы
2.Нан
3.Кисель
4.Нанға сары май, ірімшік

Медбике:
Әлеуметтік педагог: И.Иембергенова


«Бекітемін»
Төле би атындағы орта
мектебінің директоры
_________Қадыр Т.Қ.
«02» 04 2016 ж.

Ыстық тамақпен қамтылған оқушылардың ас мәзірі.
04.04.16.-29.04.16. Сәуір аз қамтылған.

Дүйсенбі Сейсенбі Сәрсенбі Бейсенбі Жұма
04.04.16 05.04.16 06.04.16 07.04.16 08.04.16
1.Қырыққабат салаты
2 Котлет г/ картоп езбесі/
3.Нан
4.Био С
5. Алма
1.Ұнтақ ботқасы
2. Нанға сары май, ірімшік
3. Нан
4. Жеміс шырыны 5. печенье
6. Бал 1.Сәбіз салаты
2.Макарон сорпа
3. Био С
4.Нан
5.печенье 1. Қышқыл қырыққабат салаты 2. Бұқтырылған балық, г/қарақұмық/
3. Нан
4. Бал
5. Жеміс шырыны
6. Алма
1. Сүтті күріш сорпасы
2.Нан
3.Кисель
4.Нанға сары май, ірімшік
5.печенье

11.04.16 12.04.16 13.04.16 14.04.16 15.04.16
1.Ұнтақ ботқасы
2. Нанға сары май, ірімшік
3. Нан
4. Жеміс шырыны 5. печенье
6. Бал 1.Винегрет салаты
2. Рагу г/макарон өнімдері/
3.нан
4. Био С
5.печенье
6. Алма 1.Бұқтырылған тауық еті г/ картоп езбесі /
2.кисель
3.Нан
4.Бал 1. Қышқыл қырыққабат салаты
2. Бұқтырылған балық, г /күріш/
3. Жеміс шырыны
4.Нан
5. Алма
1. Сүтті күріш сорпасы
2.Нан
3.Кисель
4.Нанға сары май, ірімшік
5.печенье

18.04.16 19.04.16 20.04.16 21.04.16 22.04.16
1.Қырыққабат салаты
2 Котлет г/ картоп езбесі/
3.Нан
4.Био С
5. Алма
1.Ұнтақ ботқасы
2. Нанға сары май, ірімшік
3. Нан
4. Жеміс шырыны 5. печенье
6. Бал 1.Сәбіз салаты
2.Макарон сорпа
3. Био С
4.Нан
5.печенье 1. Қышқыл қырыққабат салаты 2. Бұқтырылған балық, г/қарақұмық/
3. Нан
4. Бал
5. Жеміс шырыны
6. Алма
1. Сүтті күріш сорпасы
2.Нан
3.Кисель
4.Нанға сары май, ірімшік
5.печенье

25.04.16 26.04.16 27.04.16 28.04.16 29.04.16
1.Ұнтақ ботқасы
2. Нанға сары май, ірімшік
3. Нан
4. Жеміс шырыны 5. печенье
6. Бал 1.Винегрет салаты
2. Рагу г/макарон өнімдері/
3.нан
4. Био С
5.печенье
6. Алма 1.Бұқтырылған тауық еті г/ картоп езбесі /
2.кисель
3.Нан
4.Бал 1. Қышқыл қырыққабат салаты
2. Бұқтырылған балық, г /күріш/
3. Жеміс шырыны
4.Нан
5. Алма
1. Сүтті күріш сорпасы
2.Нан
3.Кисель
4.Нанға сары май, ірімшік
5.печенье



Медбике: Р.Далбаева
Әлеуметтік педагог: И.Иембергенова

«Бекітемін»
Төле би атындағы орта
мектебінің директоры
_________Қадыр Т.Қ.
«01» 03 2016 ж.

Ыстық тамақпен қамтылған оқушылардың ас мәзірі.
01.03.16.-18.03.16. Наурыз аз қамтылған.

Дүйсенбі Сейсенбі Сәрсенбі Бейсенбі Жұма
01.03.16 02.03.16 03.03.16 04.03.16
1.Винегрет салаты
2. Рагу г/макарон өнімдері/
3.нан
4. Био С
5.печенье
6. Алма 1.Бұқтырылған тауық еті г/ картоп езбесі /
2.кисель
3.Нан
4.Бал 1. Қышқыл қырыққабат салаты
2. Бұқтырылған балық, г /күріш/
3. Жеміс шырыны
4.Нан
5. Алма
1. Сүтті күріш сорпасы
2.Нан
3.Кисель
4.Нанға сары май, ірімшік
5.печенье

07.03.16 08.03.16 09.03.16 10.03.16 11.03.16
1.Қырыққабат салаты
2 Котлет г/ картоп езбесі/
3.Нан
4.Био С
5. Алма
1.Сәбіз салаты
2.Макарон сорпа
3. Био С
4.Нан
5.печенье 1. Қышқыл қырыққабат салаты 2. Бұқтырылған балық, г/қарақұмық/
3. Нан
4. Бал
5. Жеміс шырыны
6. Алма
1. Сүтті күріш сорпасы
2.Нан
3.Кисель
4.Нанға сары май, ірімшік
5.печенье

14.03.16 15.03.16 16.03.16 17.03.16 18.03.16
1.Ұнтақ ботқасы
2. Нанға сары май, ірімшік
3. Нан
4. Жеміс шырыны 5. печенье
6. Бал 1.Винегрет салаты
2. Рагу г/макарон өнімдері/
3.нан
4. Био С
5.печенье
6. Алма 1.Бұқтырылған тауық еті г/ картоп езбесі /
2.кисель
3.Нан
4.Бал 1. Қышқыл қырыққабат салаты
2. Бұқтырылған балық, г /күріш/
3. Жеміс шырыны
4.Нан
5. Алма
1. Сүтті күріш сорпасы
2.Нан
3.Кисель
4.Нанға сары май, ірімшік
5.печенье



Медбике: Р.Далбаева
Әлеуметтік педагог: И.Иембергенова











«Бекітемін»
Төле би атындағы орта
мектебінің директоры
_________Қадыр Т.Қ.
«__» ___ 2016 ж.

Ыстық тамақпен қамтылған оқушылардың ас мәзірі.
01.01.16.-29.02.16. Ақпан аз қамтылған.

Дүйсенбі Сейсенбі Сәрсенбі Бейсенбі Жұма
01.02.16 02.02.16 03.02.16 04.02.16 05.02.16
1.Қышқыл қырыққабат салаты
2.Бұршақ сорпасы
3.Нан
4.Сүт
5. Сүзбеше
6.Бал 1.Бұқтырылған тауық еті г/қарақұмық/
2.кисель
3.Сүзбе пісірмесі
4.Нан
5.Алма 1.Винегрет салаты
2. Буға піскен тефтели г/ картоп езбесі/
3.нан
4. Био С
5.печенье 1. Бұқтырылған балық, г /күріш/
2. Жеміс шырыны
3.Алма
4.Нан
5.Сүзбеше
6.Бал 1. Сүтті күріш сорпасы
2.Нан
3.Кисель
4.Сүзбеше
5.печенье

08.02.16 09.02.16 10.02.16 11.02.16 12.02.16
1.Қырыққабат салаты
2 Котлет г/ картоп езбесі/
3.Нан
4.Био С
5.печенье
1.Бұқтырылған тауық еті г/қарақұмық/
2.кисель
3.Сүзбе пісірмесі
4.Нан
5.Алма
6. Бал 1.Сәбіз салаты
2.Макарон сорпа
3. Био С
4.На